Jom sesame buat duit...heee

Wat's in my Mind ??

6th June 2011, Tuesday

Salam tengah malam ols.. Penat gilerr badan .. nak tido !!

p/s :: lau rajin drop korang nye link kt tab Exchange Link tu keyh... t aku terjah blog korang blik..

p/ss :: lau dah follow jerit jek kat kotak jerit tu keyh... pastu of coz aku follow korang back..

Monday, June 6, 2011

Cuti2 Family =P

Salam korang sume !! Lame gilerr kot tak hapdate blog ni . jap2 . nak buang sawang2 , sampah sarap , taik cicak yang dah melekat2 kat sini . Okeh dah siap . Bersih dah . Hehehe . Baru leh start cite an .

Percutian or senang cite jalan2 cari makan la , kali ni kitorang 3 family pilih nak g Melaka jek . Tapi kitorang g salah timing la . Yelah kan cuti skolah ni n merangkap cuti besday agong lak an .

nak masok tol pun jam gilerr...

ni kat tol Ayer Keroh


Monday, May 2, 2011

Happy Bornday

Salam tengah malam korang !! Entry pendek je kowt ni.. Tadi jenguk2 blog nih tetibe tengok reminder kat bawah tu.. Ropenye dah setahun dah blog awokk ni... Hepy besday lah yerr blog awokk.. Awokk xde hadiah nak bagi blog awokk ni ha.. Cer cite cer cite..

Takde ape yang nak di citer kan kat mengkome sume.. Salu nye blogger2 len akan buat award ke giveaway ke bagi kat followers kan... Tapi aku takde la kot nak bagi... Nak buat pun tak reti.. hikhikhik

Ok lah t ade masa aku try buat k untuk bagi kat sume follower aku...

Nite n chiao ~

Sunday, May 1, 2011

Dalam Dilema

Salam korang!!! perghh lame gilerr tak hapdate blog an... salu tu singgah jek tapi tak hapdate jugak.. xtau lah nape.. malas dah kowt nak berbloging nih.. or dah takde idea nak tulis la agaknye an... lantak lah... ni lah aku.. but sory lah kat follower2 sume sebab mesti korang rasa rugi follow blog ni tapi hape pon takde... jarang sangat aku nak walking2 kat blog korang an.. so sorry ek..

Okeh btw aku nak cite sket n sambil2 tu nak mintak korang nye pendapat.. lau sudi sila lah tinggalkan komen di bawah or leh jerit kt shout box jek.. Cite nye camni.. Aku nak continue study tapi part time je la kan... Tak larat la nak wat full time.. Banyak aspek yang perlu difikirkan kalau nak buat full time.. Tapi memang tanak fikir dah sal tu.. My decision stick to nak wat part time jek.. Masalahnye sekarang ni, aku dalam dilema nak pilih tempat study plak.. Ade 2 choices, whether UiTM or UTM.. Korang rasa mana yang better??

Aku de mintak pendapat ofismate... De yang cakap

Wednesday, April 6, 2011

SAYS.MY BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam korang!!! Hari ni nak share sket sal SAYS.MY ni... Benda ni intresting sangat.. Mungkin kebanyakannye dah tau sal says.my ni.. Pada  yang belum tau leh klik link di atas tu untuk chek it out lu... Kalau rasa2 dah tau tapi belum join lagi, leh jugak klik kat atas tu untuk register.. Free jek.. Lepas tu korang dah bleh terus share korang nye link iklan ngan kawan2..

Pada yang belum tau or dah tau tapi tak tau macam mana says ni beroperasi, meh cni awok nak cite sket.. Memula lepas mengkome register, mengkome leh la tengok2 kat rewards yang dia publish tu.. Mengkome kena klik kat setiap satu iklan tu untuk dapatkan link iklan tersebut then share kan dengan kawan2.. Setiap orang yang klik link iklan mengkome tu, mengkome akan dapat...

Monday, April 4, 2011

Tahun Depan Usop Wilcha ngan Abi Pengacara ABPBH 2011

Salam korang !! Curi masa sket hapdate blog.. Boring kemain.. Hahaha.. Asal aku teringat je ABPBH malam tadi, mesti nak gelak guling2 nye.. Mane tak nye.. Memang tak sangka pun akan ada scene si Abi ngn Usop Wilcha tu.. Aku nak peah perut gelak sakan malam tadi... Hari ni asal tengok je video ni mesti nak gelak lagi.. Jom tengok lagi...

video

 Ha hambek ko.. Tak ke korang gelak sampai nak putus urat perut?? Hahahah.. Sape setuju sila angkat tangan macam saya [tiru gaya usop wilcha k..hahha] Memang jadi sangat dia wat.. Tapi muke dia rilek jek.. Orang kat dewan ngan kat rumah nak pecah perot gelak.. Boleh la tahun depan dia 2 orang ni jadi pengacara ABPBH plak an... Kasi gempar dewan.. Hahaha...

Ok lah.. Saje je wat hilang boring hapdate sal ni... Nak tengok balik video ni jap... Hahahhahahah !!!!! Bubye..

Reminder...

Daisypath Anniversary tickers

Blog's Bufday !!

Daisypath Anniversary tickers