Jom sesame buat duit...heee

Wat's in my Mind ??

6th June 2011, Tuesday

Salam tengah malam ols.. Penat gilerr badan .. nak tido !!

p/s :: lau rajin drop korang nye link kt tab Exchange Link tu keyh... t aku terjah blog korang blik..

p/ss :: lau dah follow jerit jek kat kotak jerit tu keyh... pastu of coz aku follow korang back..

Wednesday, April 6, 2011

SAYS.MY BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam korang!!! Hari ni nak share sket sal SAYS.MY ni... Benda ni intresting sangat.. Mungkin kebanyakannye dah tau sal says.my ni.. Pada  yang belum tau leh klik link di atas tu untuk chek it out lu... Kalau rasa2 dah tau tapi belum join lagi, leh jugak klik kat atas tu untuk register.. Free jek.. Lepas tu korang dah bleh terus share korang nye link iklan ngan kawan2..

Pada yang belum tau or dah tau tapi tak tau macam mana says ni beroperasi, meh cni awok nak cite sket.. Memula lepas mengkome register, mengkome leh la tengok2 kat rewards yang dia publish tu.. Mengkome kena klik kat setiap satu iklan tu untuk dapatkan link iklan tersebut then share kan dengan kawan2.. Setiap orang yang klik link iklan mengkome tu, mengkome akan dapat...

Monday, April 4, 2011

Tahun Depan Usop Wilcha ngan Abi Pengacara ABPBH 2011

Salam korang !! Curi masa sket hapdate blog.. Boring kemain.. Hahaha.. Asal aku teringat je ABPBH malam tadi, mesti nak gelak guling2 nye.. Mane tak nye.. Memang tak sangka pun akan ada scene si Abi ngn Usop Wilcha tu.. Aku nak peah perut gelak sakan malam tadi... Hari ni asal tengok je video ni mesti nak gelak lagi.. Jom tengok lagi...

video

 Ha hambek ko.. Tak ke korang gelak sampai nak putus urat perut?? Hahahah.. Sape setuju sila angkat tangan macam saya [tiru gaya usop wilcha k..hahha] Memang jadi sangat dia wat.. Tapi muke dia rilek jek.. Orang kat dewan ngan kat rumah nak pecah perot gelak.. Boleh la tahun depan dia 2 orang ni jadi pengacara ABPBH plak an... Kasi gempar dewan.. Hahaha...

Ok lah.. Saje je wat hilang boring hapdate sal ni... Nak tengok balik video ni jap... Hahahhahahah !!!!! Bubye..

Sunday, April 3, 2011

My 100th Follower

Salam ahad korang !!! Hope u all get a great weekend okeh.. Aku dok umah jek hari ni lepas malam tadi tengok midnite movie ngan my bff.. Kitorang tengok cite World of Invasion : Battle Los Angeles.. Best gak la cite nye.. Tak boring sebab tu cite aksi.. Aku minat gak tengok cite2 aksi ni.. Dah balik umah tak terus tido... Gayut lak ngan my bf tak tau sampai kol bape.. Sedar2 dah pagi n rupenye aku terlelap n dia leh dengar aku tido.. Hahaha setengah jam kot dia dengar aku tido... Ntah berdengkor ke bunyi ape yang kuar ntah... Wakakakka..

Tapi sekarang bukan nak cite pasal my bff or my bf... Aku nak cite sal korang la weyh.. Hehehehehe.... Aku dah de 100 followers korang !!! Hepy gilerrr... Hahahhaa kecoh je lebih... Orang len dah riban2 tak kecoh cam aku an.. Heee biase la... Aku ni bukan slalu sangat nak hapdate blog malu2 segan aku nih kan.. Tu yang kecoh cam beruk dapat bunga tu..[ haha betol ke peribahasa aku tu?? ] Nak tengok sape?? Ni la dia follower aku yang ke-100..
**
&&
^^
%%
$$
##
@@
!!!!!!!

tnx winnie bunny
ni header blog dia... comey jek... hehe

Ni link blog winnie.. Tnx again winnie coz sudi follow blog ni... N tnx gak kat the other 99 followers yang sudi mem'follow' blog aku ni... Hope kite sume leh jumpe 1 hari nanti an.. Ne tau leh men boling sesame ke, makan2 ke.. Hahaha aku suke makan.. Ha lupe lak... Kekadang de blogger2 yang akan bagi banner 100th follower ke kan, tnx following me ke kan.. Tapi aku masih setahun jagung lagi.. Tak tau nak wat mende2 tu.. Hehe... InsyaAllah nanti aku akan try wat then bagi kat korang sume yang follow aku keyh..

Ok la perut pun dah lapar.. Malas dah celoteh pepanjang kat sini.. Takut korang bosan.. Hehee.. Ok bye.. =)

Reminder...

Daisypath Anniversary tickers

Blog's Bufday !!

Daisypath Anniversary tickers