Jom sesame buat duit...heee

Wat's in my Mind ??

6th June 2011, Tuesday

Salam tengah malam ols.. Penat gilerr badan .. nak tido !!

p/s :: lau rajin drop korang nye link kt tab Exchange Link tu keyh... t aku terjah blog korang blik..

p/ss :: lau dah follow jerit jek kat kotak jerit tu keyh... pastu of coz aku follow korang back..

Monday, April 4, 2011

Tahun Depan Usop Wilcha ngan Abi Pengacara ABPBH 2011

Salam korang !! Curi masa sket hapdate blog.. Boring kemain.. Hahaha.. Asal aku teringat je ABPBH malam tadi, mesti nak gelak guling2 nye.. Mane tak nye.. Memang tak sangka pun akan ada scene si Abi ngn Usop Wilcha tu.. Aku nak peah perut gelak sakan malam tadi... Hari ni asal tengok je video ni mesti nak gelak lagi.. Jom tengok lagi...

video

 Ha hambek ko.. Tak ke korang gelak sampai nak putus urat perut?? Hahahah.. Sape setuju sila angkat tangan macam saya [tiru gaya usop wilcha k..hahha] Memang jadi sangat dia wat.. Tapi muke dia rilek jek.. Orang kat dewan ngan kat rumah nak pecah perot gelak.. Boleh la tahun depan dia 2 orang ni jadi pengacara ABPBH plak an... Kasi gempar dewan.. Hahaha...

Ok lah.. Saje je wat hilang boring hapdate sal ni... Nak tengok balik video ni jap... Hahahhahahah !!!!! Bubye..

No comments:

Post a Comment

Reminder...

Daisypath Anniversary tickers

Blog's Bufday !!

Daisypath Anniversary tickers